Gud; så jobbigt!

  

Things will never be the same again.
Och det tackar vi Gud för! Eller Satan/Djävulen/Fan? Varför har Gud bara ett namn medan hans onda tvilling ska ha flera? Jag har filosoferat om Gud, och jag har skaffat mig en fobi. En fobi mot religion. Jag har utvecklat en slags rädsla för Gud, Allah, Buddah whatever, alla dom där konstiga typerna.

Hur kan man ens TYCKA OM att det är en "större kraft" som ser allt man gör, som påverkar ens liv så till den milda grad att man inte kan fatta ett beslut själv? Jag skulle bli paranoid direkt och inte våga göra någonting alls, för man vet ju aldrig om Gud tycker om det man gör/säger eller inte. Läskigt..
Men Gud kanske är som en vid första syn konstig människa, man måste lära känna och umgås mer med personen innan man inser hur pass normal han/hon är. Så jag kritiserar inte Gud på en personlig nivå, utan jag skriver bara vad jag själv allmänt tycker om religion.
Vi lever i ett självständigt land i en självständig värld, så varför ska vi känna att vi är styrda av en "högre makt"? Visst, det finns folk som verkligen känner att dom behöver sin religion som guidning genom livet. Men vafan ett liv utan konstiga regler och shit är ju mycket bättre + att en självständig människa utan religion lever minst lika bra (om inte bättre) som en människa inom en strikt religion.
Sen är det ju förstås det här med att Gud skapade världen på 6 dagar, och att ENDAST Gud skulle kunna skapa något så vackert som jorden. Men get real! Om vi människor är Guds skapelser och att vi alla är sååå perfekta, varför förstör vi då planeten?
Min poäng är att är mänskligheten verkligen så blåst att vi går på allting? Hela vårt svenska samhälle är i grund byggt på en bok. En bok som skrevs av en ensam munk, låter ju suuuupertrovärdigt.
Sen att det finns olika religioner är ju bara bullshit. Islam och kristendom är ju samma religion i grund och botten förutom att Gud heter Allah och Jesus heter Muhammed. SUCK! Men om ni vill leva efter en bok så fine för mig :) Jag gillar iallafall inte religion, jag har inget större intresse i att bli hjärntvättad.

/FKB-C


Bojkotta alla hjärtansdag!

Alla hjärtansdag i morgon. Enligt mig ett kommersiellt jippo som gärna kastar smuts på de som inte har en hjärtevän. Jag ska bojkotta morgondagen. Alla hjärtans dag är sjukt överskattat och är väl till för att visa uppskattning och kärlek. Men tänk på stackars oss ensamma, då är det den dagen man känner sig mest misslyckad och allmänt sär. Snälla bevara oss!


Okej, alla singlar ska vi begå kollektivt självmord (emo-tänkade)?
/FKB-C

Hat?

Antalet läsare har ökat drastiskt och ni som nu fortsätter läsa har säkert fått uppfattningen att jag och T är två egoistiska jävlar som enbart bär på hat. Men så är inte fallet. Åsikter som är vända negativt är starkare (iallafall enligt mig) och om vi bara skulle skriva positiva saker om allt hela tiden så skulle ingen vilja läsa smörjan.
Så i denna perfekta bloggvärld sticker vi ut, FKB:arna.

/C


Debatt: Våld och invandrares överrepresentation i brottstatistiken

I min sjuka ensamhet satt jag igår och kollade på en debatt om våld, dess orsaker och hur man på bästa sätt kan förebygga problemet. Åsikterna är både många och varierande. Det är idag ingen tvekan om att de flesta våldsbrotten förekommer i de invandrartäta förorterna som till exempel Rosengård och Angered. Vad jag tror hela problemet egentligen bygger på är en sorts respekt som dessa patetiska slagskämpar finner när de misshandlar någon. De söker också en trygghet, vilket de tror sig finna i ett miserabelt IQ-befriat-gäng. Det är väldigt snevridet att tro att man någonsin kan finna en trygghet genom att leva som en brottsling hela sitt liv. Men, ja det finns ett men, tyvärr så vet inte dessa smågossar bättre. Många gillar såklart att lägga hela problemet på samhället, men jag tror också att en stark bidragande orsak är föräldrars feghet. Jag har egentligen ingen rätt att uttala mig om hur det står med föräldrarskapet hos invandrarfamiljer, men tydligen så gör de något fel. Missförstå mig inte nu, visst är det svårt att anlända till ett nytt land med ett nytänkande samhälle med annorlunda kultur, men samtidigt måste gemene individ på denna planet förstå att man aldrig misshandlar eller dödar någon. Det vet jag står klart och tydligt i varje religion. Därför anser jag att det i första hand är föräldrarnas plikt att i första hand lära sina egna barn både moral- och etikregler såväl som vett, respekt och förnuft. Vidare till hur man ska stoppa detta så tror jag endast på hårdare tag och mer resurser till det brottsförebyggande. Det ska inte vara "coolt" att sitta i fängelset. I min åsikt som jag tidigare nämnt så tror jag på hårdare tag och skärpta regler. Vårt samhälle har alltför länge styrts av socialdemokraternas försiktighet, och jag anser det inte vara mer än rätt att moderaterna får samhället att tänka nytt. Innan ni häver ur er hur rasistisk jag är så hänvisar jag er till BRÅs hemsida (Brottsförebyggande rådet) där ni kan läsa om invandrares överrepresentation i brottsstatistiken. Sedan är det också på sin plats att nämna att definitionen av invandrare inte per automatik är "svartskallar" utan det kan lika gärna vara norrmän, danskar, finskar eller zigenare. Det skulle vara mer än kul att höra era egna åsiker och debattera gärna emot mig!

/FKB T

EMO-PARAD

Imorse satt jag på tunnelbanan och läste min bok, som vanligt fridfullt folk, då jag plötsligt blir bemött av en emo-parad som invaderade tunnelbanan. Som en epedemi spred de sig i hela vagnen och tillförde inget annat än oro. Att se skillnad på kille och tjej är helt omöjligt då alla är lika fult hårdsminkade (en sak jag har gemensamt med dessa udda typer; jag brukade också leka med sminklådan, dock när jag var under 10, men somliga fastnar tydligen i den åldern) och kör med likadana sotsvarta äckliga frisyrer. Det faktum att alla går omkring med ärr på handlederna och självmordstankar i huvudet har nog ingen undgått, det är väl det som emos är känt för numera. Men visserligen kan jag förstå dessa självmordstankar när de alla gått hos en frisör som fuckad sönder deras hår, he he. Emo - en musikstil, fuck heller! Eller visst är det kanske det för vissa, men isåntfall en musikstil som gått långt över gränsen. Hänger på plattan med resten av packet och leker asballa.. suck.

Give me a break
/ FKB-C


Sjuklingar är lika med noll respekt

Aha. Nähe. Joho. Japp, nu ligger man här igen med 40 graders feber. Kul? Inte speciellt. Att vara sjuk är enligt mig riktigt jobbigt och en av de värsta sakerna som kan hända. Så, nu när jag ligger här utan att ha exakt någonting att göra så kan jag inte låta bli att fundera; vem är denna jävla haschsmurf som smittat mig? Jo, antagligen en jävla tomte som inte har någon alls respekt. Inga sjuklingar har respekt! Ja, jag vet att det är "naturens väg", men naturens väg är också att visa respekt till sina medmänniskor. Jag vet inte hur ni gör när ni är sjuka, men jag går fan inte runt och snorar, hostar och petar på allting.

Och ja, vi hade tänkt att uppdatera bloggen oftare nu, tack vare ert visade intresse.

Snoriga pussar mina vänner,

FKB-T

Attentionwhore + wannabe Blondinbella = KISSIE

Det blir ett snabbt inlägg i brådskan. Jag tänkte bara välkomna vår nya lilla attentionwhore till bloggvärlden och jag vet att hon funnits på marknaden ett bra tag, men inte fören nu har jag börjat inse hur äcklig denna wannabe-Blondinbella är. Alexandra Nilsson, KISSIE.blogg.se, ska jag skratta eller gråta?
Det börjar med att bruden är blond, precis som allas kära Blondinbella, men det är ju no big deal för det finns ju många pantade blonda brudar där ute. Men att hon stolt säger att hon vill "klappa till ungen tills den håller käften" och "hatar allt som har med småbarn att göra" gör henne ännu mer lik BB då hon inte heller är så speciellt blyg när det gäller att prata om sitt hat mot barn. Även det faktum att hon benämner sin pöjkvasker med "E" och inte hans fullständiga namn, och att påpeka att ålderskillnaden är stor då han är 26 är ju ännu ett bevis på att hon är en fucking wannabe. Hon har också en bästa killkompis, som är bög så klart, som får vara med i inläggen ofta (tror inte att jag behöver säga det igen men...; precis som Blondinbella!). Sen det här med att bo i innestan och leka bratig är ju bara patetiskt, "haha trodde någon att jag skulle sätta igång och baka mina egna bullar?".
Kissie är en sådan person som jag hatar, en sådan som inte kan vara sig själv utan härmar andra i tron om att bli häftig och omtyckt. Skaffa ett eget liv och VA DIG SJÄLV IDIOT!

Tack för mig, /FKB-C

Melodifestivalen enligt mig

Okej. Just nu sitter jag och funderar på om den största floppen är att jag kollade på melodifestivalen, eller om det var bidragen ikväll. Som vanligt så sög det, men vi får tacka Luuk ödmjukast för sina torra skämt - de funkar alltid!

E-type och luderpudlarna - Ehm, 50-åriga gamla gubbar med blonderat hår som fortfarande låtsas att de är KISS. Man kan ju inte direkt säga att E-type gjorde någon jätteinsats, förutom att stå där med sina kläder som han har haft sedan han började sin "karriär". Låten? Ett axelryck.

Face-84 - Seriöst? Vad fan är problemet? Sist jag kollade så var det inte Eurovision junior song contest. Sångaren hade precis nått puberteten. Skärp er förhelvete. Låten? Sämst.

Velvet - Aah, finns väl inte så mycket att säga om detta. Framträdandet var ganska felfritt. Den här låten spelas nog säkerligen snarast på Rix(Gay)FM. Låten? Inte min smak alls, men den var väl ok.

Brandur - Någon annan än jag som tänkte på Sagan om Ringen när jag hörde namnet? Melodifestivalens wannabe-Frodo. Årets fulaste frisyr. Pojkvaskern sjöng bra. Låten? Somnade.

Michael Michailoff - Ett ganska bra försök. Rösten höll inte. Det går bara inte att ha ett snarlikt efternamn som Hasselhoff. Det finns bara en mysig gubbe med röda badshorts och hårig bringa.

Amy Diamond - Kan inte hugga eller såga lilla Amy, hon är alldeles för söt. Låten var ensidig, ingenting som höjde ögonbrynen.

Suzzie Tapper - Bläää, bläääää och bläääaaau. Lät som en gammal bajare som rökt på för mycket.

Christer sjögren - Han är så jävla ful men ändå så jävla kunglig.

FKB! /T

Skit i media, be yourself

Strålkastarljuset hamnar på Jennifer Lopez, sen vill hela världen ha en putande och stor rumpa. Fokus på Kate Moss och alla vill ha en platt mage och strävar efter lår som inte ens rör vid varandra när man korsar benen.

Genom bland annat tv, tidningar och stora affischer trycker äckelmedia in i våra huvuden att man ska se ut som en modell, eftersom media är modevärlden och modevärlden skapar våra ideal. Den dumma strävan efter att se ut som de kända människorna och modellerna kan vissa fall leda till anorexi, bulimi och drogmissbruk. De som är mest drabbade är vi tonåringar eftersom man befinner sig i en identitetsprocess och inte riktigt vet var man står.
På 60-talet kom Twiggy och blev en stor känd modeikon med sin sjukligt smala kropp och i mitten av 90-talet anlände minimjölken, Lätta och andra lågkaloriprodukter som skulle hjälpa oss i en bit på vägen i "kampen mot vikten" eftersom alla ville se ut som kända Twiggy. Det blev sedan en stor vändning när Anna-Nicole Smith blev underklädesmodell för H&M och bröt den magra trenden med sin normalbyggda kropp som ansågs vara "mullig". Men sedan kom Madonna och visade att det gick att gå från fyllig till skinny, och många andra kvinnor valde att gå i hennes fotsteg. Media är stort, världstäckande och kan nå i princip alla och har fokusering på ett smalt och avmagrat kroppsideal, och som idiotiska lättpåverkade individer gör vi oftast allt media visar och säger. 


Så för att ändra alla kvinnors kritiska syn på sig själva och ge unga flickor ett bra inflytande och något bättre att sträva efter borde hälsosamma och kurvigare kvinnor tas in i modevärlden. Men det kommer ALDRIG hända för att media är som en stor och egoistisk fucking makt, så därför måste alla jävla lättpåverkade människor lära sig att vara sig själva och stå upp för sig. Som T sa innan: "Gör det DU vill göra med ditt liv!" Och jag slår vad om att inte en enda person vill leva sitt liv i ständig oro över att ha gått upp ett gram efter ha ätit dagens enda mål, en morot.

"Drack en juice imorse och sen tränade jag på gymmet i två timmar. Sen var jag ute och sprang för att jag fick ångest när jag hade ätit en avokado, någon som vet hur många kalorier som finns i en avokado?? Nu mår jag jättedåligt, vet inte varför.." (taget från en anonym bloggerska) Jag är trött på att höra folk som klagar på sig själva trots att inget är fel! Att väga 38 pannor är varken hälsosamt eller snyggt, så ge er. Så skit i hur de andra ser ut, avskaffa idealmanin!

Be yourself
/FKB-C


Kändisar som leker profeter

Kändisar är väldigt duktiga på att påpeka att de inte är annorlunda eller speciella. De är precis som vi, menar dem. Men samtidigt ser jag så jävla patetiskt löjliga krönikor och otroligt rubbade yttranden. Med framgång kommer självförtroende, självklart, men jag tycker att det är riktigt idiotiskt av diverse kändisar att uttala sig i sådant som de inte har en aning om. Låt sakkuniga ta hand om det istället. Här i veckan läste jag en krönika skriven av Timbuktu, i den lilla söta tidningen Punkt SE. Den hette någonting med "Jag skulle vilja tala förstånd med nazisterna". Jasså du lilla gubben, bara för du har gjort två stycken mediokra låtar så kan du ta på dig ett av de större samhällsproblemen vi idag har? Kan inte beskrivas annat än med ordet flopp. Sedan tycker jag också att det är förbannat mycket snack, men dess värre mindre verkstad. Jag skulle vilja se Timbuktu, som verkar vara lösningen på främlingsfientligheten, åka dit och tala vett med dem. Skandal kallar vi detta för. Jaja, nu är det fredag och krök. Snart dyker två krönikor upp för de som är intresserade. En skriven av mig och en av C, sedan får vi se vilken ni gillade bäst ;)

Kärlek brödrar och systrar!

FKB/T

"Blattesvenska"

Se inte detta som främlingsfientlig eller rasistisk propaganda utan detta är bara mina egna åsikter, take it or leave it!

Hur i helvete kan en svensk person bryta på svenska? Hur går det till? Man föds i Sverige och någonstans under livets gång glömmer man bort hur man pratar? Adam Tensta var ju på tv förut med sina rappvänner, han är född i Sverige och har bott här hela sitt liv men han började prata med brytning?! Visst kan det vara smått charmigt att ha någon slags dialekt eller mindre brytning, men att leka invandrare bara för att man tycker att det är ballt är ju så lamt. Hans största önskan är väl att få vara en black homie och det skulle nog gå för honom om någon kallade honom nigga. Töntigt!

Och vad hände med IQ:n och logiken? Sist jag kollade så var SVENSKA svenska och inte nån jävla blatteslang som man inte ens fattar hälften av. Bor man i Sverige får man väl se till att prata svenska och inte blanda in inhemska ord som enligt vissa udda människor låter "fett bra". Lär er att behärska språket och lämna annat skitspråk utanför. Här slipper invandrare att arbeta (drar inte alla över en kant) och får bidrag från svenskar med jobb, och vad får Sverige tillbaka? Jo, massa sugande ord som bara låter illa. Vi får ju inte ens sjunga nationalsången längre, vad ska tas ifrån oss härnäst?

Så kan du svenska, prata SVENSKA och inte något påhittat trams!


FKB, /C

Ett litet seriösare inlägg

Det är ta mig fan riktigt jävla sorgligt hur människor fungerar efter allt. Inte för att jag är rätt man att spekulera kring dessa saker, men jag ska i alla fall göra ett försök. Egentligen skulle man kunna säga att de flesta tråkiga svensson-liv oftast, om inte alltid, handlar om kompromisser. Målen var klara och uppsatta innan vi tog vårt första andetag. Skaffa ett hyffsat jobb, en fru, ett hus och några barn. För att nå alla våra livsmål kompromissar vi oftast. I vårt alldeles för solidariska samhälle undrar jag om ens hälften av vår befolkning vet innebörden av ordet invidualist. I Sverige är det fult att prata om sina framgångar. Det är fult att prata om sina framsteg. Man bör inte och ska inte sticka ut från mängden. Meningen med detta, kanske alldeles helt förvirrande inlägg, var att visa hur fel jag tycker det är att vara nöjd med allting i sitt inrutade liv. Våga tänka på dej själv, våga ta för dej, var inte rädd för att sticka ut och ha ambitioner. Gör det DU vill göra med ditt liv. Och NEJ, jag är ingen extrem liberalist, inte alls. Det är klart man inte skall vara helt egoistik och inte bry sig om sina medmännikor. Men man måste ha rätten till sitt egna välbefinnande. Sverige är för fegt.

Därför anser jag också att vårt slagord passar ypperligt in på detta inlägg; FLIPPARE, KÖR BARA!
/Seriösa T

RSS 2.0